Het team

Lopers
Een Roparunteam heeft maximaal acht lopers. Deze lopers zijn verdeeld over twee groepen die elkaar om de vierenhalfuur aflossen. Het Roparunparcours is 520 kilometer vanuit Parijs en 560 vanuit Hamburg. Dit betekent dat iedere loper ruim 65 kilometer moet lopen in ongeveer 45 uur. Ruim anderhalve marathon met weinig slaap!

Fietsers
Volgens de reglementen moet iedere loper continu begeleid worden door twee fietsers. Zij zorgen voor de veiligheid en de route voor de lopers. Totaal hebben wij vier fietsers bij ons, die dus de helft van de route fietsen. Op zich al een prestatie, maar dan ook nog in het tempo van de lopers. Dag en nacht, in weer en wind.

Ondersteuning
Voor de verzorging van alle deelnemers hebben we ons cateringteam. Ruim twintig mensen die 45 uur onderweg zijn, eten en drinken een heleboel. Dat wordt in de weken naar de run toe voorbereid. Daarbij weet het cateringteam ook nog eens rekening te houden met speciale wensen en voldoende variatie. Een flinke klus dus.

De fysieke prestatie die de lopers en fietsers leveren vergt veel van hun lichaam. Daarom hebben we een team van ervaren sportmasseurs bij ons. Zij zorgen ervoor dat iedereen op gang blijft en tegelijk houden zij de gezondheid van de deelnemers goed in de gaten. Een verantwoordelijke taak.

Al deze mensen en alle spullen moeten vervoerd worden. Daarvoor hebben we onze chauffeurs en navigatoren.
De chauffeurs van de ondersteuningsvoertuigen zorgen er ook nog eens voor dat de kampementen voor de rustpauzes opgezet en afgebroken worden. Daarbij zijn ze de smeerolie van het team. Zij verzorgen alle hand- en spandiensten om alles goed te laten verlopen.

De chauffeurs van de lopersbussen zorgen er samen met de navigatoren voor dat de lopers op de juiste plaatsen kunnen wisselen en dat dit veilig gebeurt.

Lopers:
Darryl Tjin-A-Lim

Darryl Tjin-A-Lim

Hetty Struijs

Johan Struijs

Robin Smit

Robin Smit

Ronald Bohle

Teun Brinkman

Wouter van Brevoort

Yordi de Bruijne

Yordi de Bruijne

Fietsers:

Anneke Droog

Louis Schrijvers

Margo Voorburg

Willeke Hazenbroek

Willeke Hazenbroek

 

Ondersteuning:

Asha Nannan

Diana de Bruijn

Douwe Dijkstra

Edwin Welman

Emo van Dijk

Emo van Dijk

Hans J Bak

Hans Bak

Hans Noordzij

Hans Noordzij

Ineke Noordzij

Jeroen Romers

Koos Wuyster

Muriel Smulders

Muriël Smulders

Wilko Heijmans