Team

Lopers
Een Roparunteam heeft maximaal acht lopers. Deze lopers zijn verdeeld over twee groepen die elkaar om de vierenhalfuur aflossen. Het Roparunparcours is 550 kilometer van Landgraaf naar Rotterdam. Dit betekent dat iedere loper ruim 65 kilometer moet lopen in ongeveer 45 uur. Ruim anderhalve marathon met weinig slaap!

Fietsers
Volgens de reglementen moet iedere loper continu begeleid worden door twee fietsers. Zij zorgen voor de veiligheid en de route voor de lopers. Totaal hebben wij vier fietsers bij ons, die dus de helft van de route fietsen. Op zich al een prestatie, maar dan ook nog in het tempo van de lopers. Dag en nacht, in weer en wind.

Ondersteuning
Voor de verzorging van alle deelnemers hebben we ons cateringteam. Ruim twintig mensen die 45 uur onderweg zijn, eten en drinken een heleboel. Dat wordt in de weken naar de run toe voorbereid. Daarbij weet het cateringteam ook nog eens rekening te houden met speciale wensen en voldoende variatie. Een flinke klus dus.

De fysieke prestatie die de lopers en fietsers leveren vergt veel van hun lichaam. Daarom hebben we een team van ervaren sportmasseurs bij ons. Zij zorgen ervoor dat iedereen op gang blijft en tegelijk houden zij de gezondheid van de deelnemers goed in de gaten. Een verantwoordelijke taak.

Al deze mensen en alle spullen moeten vervoerd worden. Daarvoor hebben we onze chauffeurs en navigatoren.
De chauffeurs van de ondersteuningsvoertuigen zorgen er ook nog eens voor dat de kampementen voor de rustpauzes opgezet en afgebroken worden. Daarbij zijn ze de smeerolie van het team. Zij verzorgen alle hand- en spandiensten om alles goed te laten verlopen.

De chauffeurs van de lopersbussen zorgen er samen met de navigatoren voor dat de lopers op de juiste plaatsen kunnen wisselen en dat dit veilig gebeurt.

Lopers:

Adriaan Koster

Anneleen Schoen

Natasja van der Velden

Natasja van der Velden

Eugène Rozing

Patrick Wichmann

Maartje Spoelstra

Ronald Bohle

Ronald Bohle

Rob Kocks

Robin Smit

 

Fietsers:

Dennis Kusters

Dennis Kusters

Ed Mense

Ed Mense

Jan-Willem Pauptit

Constant van Elburg

Ondersteuning:

Diana Pauptit-de Bruijn

Douwe Dijkstra

Emo van Dijk

Hans Bak

Hans de Borst

Hans Noordzij

Claudia Beurskens

Claudia Beurskens

Carl Spoelstra

Carl Spoelstra

René Beurskens

René Beurskens

Kim Heikens

Ad Weeda

Ad Weeda