Team 126 stelt zich voor: Harold

Harold van PinxterenIk ben Harold van Pinxteren en woon in Rosmalen met mijn vrouw en 3 kinderen.

Vorig jaar heb ik, op mijn 42ste, mijn eerste marathon gelopen.  Ik werkte toen net een maand bij Tanis als Manager Tanis Support. Toen heb ik ook mijn nieuwe collega’s en team 126 voor, tijdens en na de run met enthousiasme gevolgd.

Sporten is voor mij heel belangrijk, en ik vind het ontzettend leuk om dit met anderen te doen. De olympische spelen heb ik inmiddels uit mijn hoofd gezet, maar als ik door te sporten met anderen, en deel te nemen aan zo’n evenement, bij kan dragen aan het goede doel, dan heb je mij enthousiast!

Kerstmarkt in Haarlem (weer) succesvol

Op 9, 10 en 11 december was ons team alweer voor de derde keer aanwezig op de grootste kerstmarkt van Nederland in Haarlem.

Het was een koude maar gelukkig droge editie deze keer. Drie dagen lang werd onze kraam, in vooraf afgesproken shifts, door ons team bemand en bevrouwd. En dat allemaal om het nog steeds noodzakelijke goede doel, de stg. Roparun, onder de aandacht te brengen. Dit jaar vonden de kerstmutsen, de kerstsokken, de ‘handmade’ borrelplanken en  de amaryllisbollen onder andere gretig aftrek. Bovendien werkte een flyer met een QR-code zeker om digitale giften te ontvangen en werd ook de gewone collectebus niet vergeten.
Kerstmarkt
Om onze hoofdsponsor Tanis uit te dragen was er ook een glazen pot in de kraam gezet met snoepjes/winegums gemaakt door een machine uit de productielijn van Tanis. Iedereen mocht een gokje wagen om het aantal snoepjes te raden. Met een aantal van 445 was het de elfjarige Isa uit Sassenheim die het dichtst bij het aantal van de 452 aanwezige snoepjes kwam. Zij heeft haar prijs, een bol.com cadeaubon, reeds ontvangen.

Al met al een uitstekende teamprestatie in Haarlem wat toch maar mooi een netto-opbrengst van bijna EUR. 1.500,00 heeft opgeleverd.

Wie weet ziet u ons ook in 2023 weer op de leukste  en gezelligste kerstmarkt van Nederland.

Kerstmarkt 2022

Het is bijna zover, vanaf morgen 9 december tot en met zondag 11 december staat je favoriete Roparunteam, Team126, weer met een kraam op de kerstmarkt in Haarlem. Met een deels vernieuwd team zullen we deze dagen onze kraam bemensen en proberen zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun. Je vindt ons in de Koningstraat, ter hoogte van de Stoofsteeg, waar we allerlei leuke (kerst)spullen zullen verkopen. En we zouden geen Tanis-team zijn als er niet iets snoepgerelateerds zou zijn. Kun je goed schatten, of wordt het een gok? Hoe dan ook, als je het juiste aantal gummyberen in de pot raadt, zit er een leuke prijs voor je in. En natuurlijk vinden we het ook geweldig als je ter plaatse een donatie wilt doen. Alles voor dat ene doel, geld ophalen voor de stichting Roparun om het leven van kankerpatiënten iets aangenamer te maken.

Dus kom gezellig langs, om kennis te maken met oude en nieuwe teamleden en help ons…

 

Team 126 stelt zich voor: Mikal

Ik ben Mikal Lefevre, met een dynamische leeftijd tussen de 30-40 jaar. Geboren als Zuid-Limburger maar na mijn studie blijven hangen in zonnige Breda waar ik nog steeds met veel plezier woon.

Bij Tanis werk ik als Food Technologist in het Innovatie Centrum en eigenlijk via Maartje haar enthousiasme in aanraking gekomen met de roparun. Ooit een keer tegen haar gezegd dat ik graag wel eens mee zou willen hardlopen. Belde ze me dit jaar of ik mee wilde doen als hardloper voor de editie van 2023.

Dit lijkt me een mooie hardloop uitdaging en gelijk iets te doen voor het goede doel.

Ik heb er zin in!

Team 126 stelt zich voor: Mick

Mick MolemansIk ben Mick Molemans, 27 jaar en woonachtig in Tilburg.

Nadat ik mijn opleiding Automotive aan het fontys heb afgerond en het tijd vond voor een full time baan, ben ik terecht gekomen bij Tanis. Hier ben ik vorig jaar voor het eerst in aanraking gekomen met de Roparun. Ze waren mutsen aan het verkopen voor sponsoring. Nadat dit jaar de vraag kwam of er nog mensen waren die mee wilden doen heb ik me toch maar opgegeven. Ik vind het een zeer goed doel om aan mee te doen.

Omdat ikzelf vroeger als taxichauffeur heb gereden leek mij de functie als chauffeur een mooie rol.
Ik hoop dat ik hierbij mijn team ook goed kan ondersteunen en het een leuke en fanatieke roparun wordt.