De starttijden zijn bekend

Gisteren zijn de starttijden bekend gemaakt. Wij mogen samen met de teams ‘Sparta Supporters’ en ‘Welkom Wierden’ om 13:12 van start vanuit Hamburg.

We verwachten een gemiddelde van 11,3km/u te lopen en als je dat in een spreadsheet stopt, blijkt dat we de 564 kilometer in 50:38 uur gaan lopen. Daarmee komen we om 15:50 bij de tijdfinish in Rotterdam. Als je dat zo schrijft is dat best indrukwekkend, ruim 50 uur continu onderweg…

In dit overzicht kun je zien waar we wanneer verwachten te zijn. Als je langs wilt komen, dan ben je natuurlijk welkom. Wel een beetje zachtjes hè, we zullen af en toe een dutje doen.

Opslagruimte gezocht

Team 126 is voor na de komende run op zoek naar opslagruimte voor onze materialen.

De afgelopen jaren hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de ruimte bij een van onze sponsors, maar deze ruimte krijgt binnenkort een nieuwe bestemming. Heb je / weet je een droge ruimte waar we met ca 10 kuub aan kratten en campeerbedjes terecht kunnen in de regio Rotterdam – West Brabant, dan houden we ons aanbevolen.

Graag je berichtje naar info@team126.nl of een belletje naar Hans Noordzij op 06-20739874.

Team 126 stelt zich voor: Imerle

Imerle KeerveldWie ben je?
Imerle Keerveld

Wat is je rol in het team?
Ik help mee in de ondersteuning en zal vooral samen met Niek de catering verzorgen.

Hoe vaak heb je meegedaan?
Dit is mijn eerste keer. Ik volg Roparun reeds jaren omdat een aantal collega’s hieraan meedoen. Ik heb er wel zin in om nu ook zelf zo’n weekend fysiek te mogen meehelpen.

Wat moeten we verder van je weten?
Ik woon in Almere met Niek en onze 2 dochters . Ik ben werkzaam bij ABN AMRO. Een van de hoofd redenen om steun te geven maar ook anderen te stimuleren een bijdrage te leveren is omdat ik zelf een aantal jaren geleden gebruik heb gemaakt van, onder andere, de hoofdkoeling bij chemo.

Ik ben dankbaar voor de middelen om deze nare ziekte te bestrijden en de bijwerkingen van de behandelingen te verzachten.

Team 126 stelt zich voor: Niek

Niek Admiraal

Niek Admiraal

Wie ben je?
Niek Admiraal

Wat is je rol in het team?
Ik bestuur de catering-bus en verzorg samen met Imerle de catering.

Hoe vaak heb je meegedaan?
Dit is de eerste keer, Imerle zag dat er gezocht werd naar ondersteuners en omdat er twee plekken vrij waren hebben we ons samen aangemeld. Ik ben benieuwd hoe het gaat zijn. Ik hoor van iedereen hele enthousiaste reacties dus ik denk dat het me wel zal bevallen.

Wat moeten we verder van je weten?
Ik woon in Almere met Imerle mijn vrouw en mijn twee dochters. Ik werk op het Trinitas Gymnasium als wiskundedocent. Verder bezoek ik twee keer per week de sportschool om te spinnen. Wandelen doe ik ook regelmatig met Imerle.

Team 126 stelt zich voor: Hans 3

Hans de BorstWie ben je?
Hans de Borst, 56 jaar, woonachtig in Monster (Westland), geboren in Den Haag.
Heb een lieve vriendin Samira en had dochter Elsemiek.

Mijn rol in het team?
Navigator op busje 1, naast driver H1.

Hoe vaak meegedaan?
4 maal als loper (1 x uitgevallen) circa 15 jr terug toen ik nog bij ABN AMRO werkte. Nu dus in navigatierol.

Wat moet je verder weten van mij?
Sinds 17 juli 2014 staat mijn leven op z’n kop, toen ik mijn 17-jarige dochter verloor in MH17 samen met mijn ex-vrouw en haar gezin (onder wie dus mijn enig kind Elsemiek). Het houdt me nog dagelijks bezig: volgen van onderzoek en ooit rechtszaak, af en toe media, mede-organisatie jaarlijkse herdenking etc etc. Toch gaat ook het leven door en doe ik weer leuke dingen, waaronder nog steeds hardlopen (1 juni a.s. de halve marathon van Spitsbergen) en afgelopen winter voor 3e keer skileraar in Oostenrijk (boekingen mogelijk!) en hoop nu steentje bij te dragen aan m’n oude ropateam 126 !!!