1e Roparun teambijeenkomst in het Nieuwe Luxortheater

De Stichting Roparun organiseert een drietal voorlichtingsbijeenkomsten waarin zij de teams op de hoogte brengt van de laatste ins & outs. Voor het eerst wordt hiervoor het mooie Nieuwe Luxortheater in Rotterdam gebruikt.


De eerste bijeenkomst was afgelopen zaterdag en vooral interessant voor nieuwe teams. Voor ABN AMRO Roparunteam 126 waren er weinig verrassingen. Er werd een aantal maal input gevraagd vanuit de zaal. Ten eerste wat de beste tip was voor de nieuwkomers, op welke punten de organisatie zich kan verbeteren en welke ideeën teams hadden om de jubileumeditie een extra feestelijk tintje te geven. Verder werden er foto’s van do’s en don’ts getoond en kort stil gestaan bij de motormuizen die de stop- & go-penalties uitdelen tijdens de run. Iedereen was het er over eens dat zij er zijn voor ieders veiligheid. Teams kunnen motormuizen uitnodigen voor teambijeenkomsten om hun rol te laten toelichten.

Na de pauze hield Arnoud Grootenboer een lezing over gebruik en inzet van Social Media. In de pauze en na afloop was er gelegenheid de stalletjes van de diverse teams te bezoeken. De volgende bijeenkomst is 20 februari.

We hebben gelijk de loten opgehaald, Willeke zal deze gaan verdelen. De verkoop kan beginnen. We kregen ook gelijk een voorraad Ropareaders mee. Die zullen we de volgende keer verdelen (of ik stuur ze op). Er zit een klein armbandje bij ter ere van het jubileum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *