Het team voor 2017 is compleet

Met onze laatste nieuwe aanwinst, is het team voor 2017 compleet. We kunnen aan de slag. Sterker, de eerste voorbereidingen zijn alweer begonnen.

Voor 2017 hebben we ons ingeschreven op de Hamburg-route. Na een ‘notariële stemming’ bleek een krappe meerderheid van het team daar de voorkeur aan te geven.

Dat team kent voor deze editie een paar wijzigingen. Een aantal teamleden heeft om uiteenlopende redenen aangegeven komend jaar niet mee te gaan. Daarvoor in de plaats zijn vier oudgedienden en twee rookies gekomen. Welkom terug Johan, Muriël, Rob en Erika. En natuurlijk welkom Peter en Ineke voor jullie eerste jaar Team 126.

De meeste rollen zijn weer als vanouds ingevuld. Maar ook tussen lopers en fietsers is het een en ander geschoven. Karin gaat dit jaar de uitdaging lopend aan en Louis gaat fietsen.

Gelukkig zijn de eerste toezeggingen van sponsoren ook binnen. Dat is fantastisch nieuws, want zonder sponsoren wordt het lastig. Ken je een bedrijf, of wil je zelf als sponsor van Team 126 wil optreden? Meld je hier en we komen vast tot een mooie samenwerking. De sponsorpagina op onze website wordt regelmatig bekeken en wat is nu betere reclame dan je naam aan dit mooie doel te koppelen?

We hebben zin in het nieuwe jaar en gaan er een mooie editie van maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *