Ik heb er weer zin in…

Zo langzaamaan steekt het Roparunvirus de kop weer op. Op sociale media zie je steeds meer activiteiten en ook Team 126 is bezig met de voorbereiding voor onze 23ste en mijn 10e Roparun.

Aanstaande zondag hebben we onze eerste teambijeenkomst. Zoals gebruikelijk beginnen we met een loop- en fietstocht. Die sla ik even over, maar ik heb er zin in om iedereen weer te zien en de nieuwe teamleden welkom te laten voelen.

Verder natuurlijk plannen maken en bespreken wat we gaan doen om weer zoveel mogelijk geld op te halen voor dat ene mooie doel. Om geld op te halen om dit mogelijk te maken. Dit soort verhalen maken zo duidelijk waar we het voor doen.

Op zaterdag 7 en zondag 8 december staan we in ieder geval weer met een kraam op de kerstmarkt in Haarlem. Een thuiswedstrijd voor mij en ik heb er zin in. Komen jullie ook naar het mooie Haarlem om ons te steunen?

Verder is de route vanuit Duitsland vrij ingrijpend veranderd, we starten in Bremen in plaats van Hamburg. Dat betekent opnieuw puzzelen met de route en wisselplaatsen. Hoe komen we uit, waar kunnen we ons kamp opslaan en hoe zorgen we dat iedereen ongeveer evenveel loopt. En natuurlijk met chauffeurs en navigatoren op roadtrip om te zien hoe de route loopt. Wat zijn lastige punten en hoe kunnen we het onze lopers en fietsers onderweg zo makkelijk mogelijk maken. Een flinke puzzel, maar wel een leuke puzzel.

Al met al begint het alweer aardig te kriebelen.
Tot snel (op de kerstmarkt?!)

Hans Bak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *