Team 126 stelt zich voor: Hans 1

Hans NoordzijWie ben je?
Hans Noordzij, in het team bekend als Hans 1. Met 3 Hansen in het team is dat onderscheid wel nodig. Net als vorig jaar starten we vanaf Enschede, een Nederlandse route met bekende elementen van de Duitsland-route die we al meerdere keren hebben gedaan, Verder getrouwd met Ineke, vader van Ilona, baasje van een Golden Retriever en een Goldendoodle, natuur- en tuinliefhebber. Naast het verzorgen van training over internationaal ondernemen bij bedrijven run ik mijn eigen autorijschool, een heel boeiende mix!

Wat is je rol in het team?
Chauffeur van busje 1. Eerder ook de camper en de cateringbus bestuurd. Sinds 14 jaar lid van het kernteam. Met zijn drieën doen we een groot deel van de organisatie, elk met zijn/haar eigen aandachtspunten. Ik houd me veelal bezig met de logistiek, teamupdates, routevoorbereiding, inkoop en voorraadbeheer en vastlegging van gegevens voor de stichting.

Hoe vaak heb je meegedaan?
Dit wordt mijn 17e deelname, ik blijf er 5 achterlopen op Emo, maar ik heb niet de illusie dat ik die ooit zal gaan inhalen.
Roparun bestaat dit jaar 32 jaar, dus ik kan zeggen dat ik meer dan de helft van alle runs heb meegedaan! Roparun is een verslaving voor me, ik steek er heel veel tijd in, maar haal er ook heel veel voldoening uit. Toch heb ik besloten dat 2023 mijn laatste actieve deelname gaat worden. Stop je dan helemaal? Nee, natuurlijk niet, achter de schermen blijf ik bij het team betrokken maar in 2024 zal busje 1 toch een andere chauffeur krijgen.

Wat moeten we verder van je weten?
Mijn verslaving heb ik al genoemd. De steun van mijn eigen cheerleader Ineke is ook heel belangrijk, je steekt er heel wat tijd en energie in en dan is het fantastisch als er zo meegeleefd en gesupport wordt. Maar het belangrijkste vind ik nog altijd het doel waarvoor we werken: geld ophalen voor mensen met kanker. Mogelijk maken dat die vreselijke tijd een beetje menselijker en draaglijker wordt voor patiënt en familie. Stichting Roparun doet heel veel, bijna te veel om op te noemen, ga zelf maar eens kijken op www.roparun.nl. Daar kun je overigens meteen via de donatiemodule een bedrag overmaken en Team 126 ondersteunen om zoveel mogelijk geld voor het goede doel binnen te gaan halen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *