Team 126 stelt zich voor: Patrick

Wie ben je?
Patrick Wichmann, bij ABN AMRO begonnen in juli 2018.
31 jaar oud, werkzaam op de IT afdeling binnen de bank, woonachtig in Purmerend met mijn vrouw en ratten.

Wat is je rol in het team?
Ik heb de makkelijkste rol in het team, dat van de loper. Het is gewoon een voet voor de ander plaatsen, op een hoog tempo en dat voor een groot aantal uren volhouden.

Hoe vaak heb je meegedaan?
Dit is mijn eerste keer. Ik vind het lopen erg leuk, doe het dus ook iedere week en naarmate de temperatuur omhoog gaat leg ik ook grotere afstanden af.
Ik ga wel meemaken hoe zwaar mij dit zal bevallen, wie weet heb ik hierna ook het Roparunvirus te pakken en zal ik elk jaar weer meedoen. Het is in ieder geval een nieuwe uitdaging voor mij.

Wat moeten we verder van je weten?
Ik ben wel vaak eigenwijs en gek genoemd, misschien dat ik daarom zo goed pas in het Roparunteam.
Ik heb twee keer meegedaan met de TCS Marathon in Amsterdam en heb zelfstandig een aantal rondes van 30+km gelopen. Ik verwacht ook dit jaar weer mee te doen met de TCS Marathon en in de zomer regelmatig een ronde van 30km te lopen.
Omdat Purmerend zo dicht bij Amsterdam ligt, kan ik makkelijk met de fiets naar werk, het is maar 30km heen en dan 30km terug.
Naast het hardlopen ben ik 6 tot 8 keer per week in de sportschool te vinden. Om zelf te trainen of als coach voor anderen.

Ik doe mee met de Roparun omdat ik geloof in de waar de stichting voor staat. Ook ik heb vrienden en familie zien vechten tegen de erge ziekte, waarbij er eentje helaas het gevecht gaat verliezen. Met dit in gedachten kan ik niets anders dan doorgaan.
Run when you can, walk if you have to, crawl if you must; Just never give up.

Leave a Reply

Your email address will not be published.