Teambijeenkomst op 4 maart

Zondag 4 maart waren we met 17 man in Zaanstad, voor een testloop en teambijeenkomst. Degenen die er niet bij waren hebben wellicht de clou gemist van het plaatje “Finding Emo” in de groepsapp, maar Emo raakte tijdens de fiets/looptocht de groep kwijt en kwam na een lange speurtocht alsnog boven water. Niet zo erg, maar hij had de sleutel van het gebouw van de atletiekvereniging…plaatje met de tekst finding emo als verwijzing naar finding nemo

De ontvangst was weer prima, met zelfgebakken appeltaart, soep, koffie, thee, voor elk wat wils. Goed geregeld Louis, bedankt! Teun en Diana stelden zich voor als nieuwe teamleden, welkom! De kennismaking met Jeroen en de nog te werven reserveloper komt op 29 april.

Als eerste deed Emo verslag van de 2e teambijeenkomst in Rotterdam. Er komen dit jaar 314 teams aan de start, 84 vanuit Hamburg, 230 vanuit Parijs. Tijdens de bijeenkomst was er de symbolische uitreiking van een cheque van € 2 miljoen vanuit de Stichting Roparun aan het Prinses Maxima Ziekenhuis. We hebben in Luxor een indrukwekkende film en een geëmotioneerde directrice van het ziekenhuis gezien, hier mogen we trots op zijn met z’n allen, dit geld is heel goed besteed!

Andere agendapunten:

 • Het team is nog niet helemaal compleet, we missen nog een reserveloper, we hopen snel een geschikte kandidaat te vinden.
 • Vorig weekend hebben Emo en Hans 1 een eerste routeverkenning gedaan: zaterdagmorgen in alle vroegte richting Hamburg, de eerste 150 kilometer in kaart gebracht en zondag na het ontbijt de rest.
 • Willeke geeft een update van de financiën. Via de donatiemodule van de stichting is inmiddels € 647,40 binnen, aan Tikkies via de site € 515,00. We hebben voor € 8.000,00 aan loten weggezet tot nu toe. Een aantal sponsoren zorgt er gelukkig voor dat de onkosten ook dit jaar weer gedekt lijken.
 • Op 11 mei gaan Muriël en Willeke weer collecteren in Schiedam.
 • Koos hoort hopelijk deze week meer over een mogelijke sponsorloop op de school van zijn dochter. Als dat doorgaat hebben we uiteraard nog wel wat hulp daarbij nodig.

De agenda voor de komende tijd:

 • 7 en 8 april, routeverkenning door Emo, Hans 1 en 2 en Koos. Aangezien we met vier geroutineerde fietsers op pad gaan is het dit jaar niet nodig dat de fietsers meegaan met de verkenning. We gaan met 1 auto, Hans reserveert de overnachting voor Die vier Männer…..
 • 15 april: training fietsers
 • 28 april, 3e algemene bijeenkomst in Rotterdam, laatste info voor de run, ook krijgen we alle materialen mee.
 • 29 april, teambijeenkomst in Ridderkerk. Net als vorig jaar maken we weer een mooie run-bike-run, met aansluitend de laatste teambijeenkomst voor vertrek.
 • Op 17 mei hebben we de nodige logistieke voorbereiding met het ophalen van de bussen, inkopen, inbouw keuken en het inladen van de opgeslagen materialen.
 • 18 mei vertrek, tijden en andere wetenwaardigheden bespreken we tijdens het overleg van 29 april.

Al met al weer een nuttige en leuke middag gehad. Het begint alweer behoorlijk te kriebelen. En vergeet niet te doneren als je dat nog niet gedaan hebt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *