Wij zijn met spoed op zoek naar een masseur (m/v).

Wat ga je doen?
Jij gaat er met je collega-masseuse voor zorgen dat alle lopers en fietsers, maar ook de ondersteuners fit de eindstreep halen.

Dat betekent dat je tussen de etappes door een aantal mensen zult moeten masseren. Jij bent de baas over je eigen planning, gedurende de run neemt de druk op de masseur toe als de pijntjes en krampjes hun tol gaan eisen. Soms zul je ook tijdens een etappe, waar je op de bus meerijdt, wel eens even een spoedmassage moeten doen. Ook zie je erop toe dat de lopers en fietsers tijdig eten en drinken.

Na het wisselen verplaatsen we en maken we kamp op het volgende wisselpunt. Sommigen willen bij aankomst worden gemasseerd, andere bij vertrek. Dat bepaal jij, je maakt zelf een inschatting naar prioriteit.

Het team heeft de beschikking over een eigen massagetafel. Je eigen spullen waar je het liefst mee werkt heb je zelf bij je. Het zou mooi zijn als je ook kunt tapen, maar dat is geen must. Verder houd je het hoofd koel, want het team leunt op je. Je kunt omgaan met weinig slaap en de verantwoordelijkheid tijdens de run.
En natuurlijk is het goed om te weten dat we een heel gezellig, gedreven en ervaren team zijn waar iedereen welkom is.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten of eens een ervaren Roparunner wilt spreken om ervaringen te horen.
Stuur een mail naar info@team126.nl en je hoort van ons!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *