Afgelaste teambijeenkomst 24 januari

Het kost altijd al veel moeite om een geschikte datum te vinden waar we met een overgroot gedeelte van ons team bij aanwezig kunnen zijn. Afgelopen zaterdag was een datum die in ieder geval al weken ervoor was geprikt. En met 20 (van de 25) aanwezigen zou het bij voorbaat een succesvolle bijeenkomst moeten worden.

De week voorafgaand was er al koortsachtig overleg binnen het kernteam. De weersverwachtingen waren ons niet gunstig gezind. Moesten we onze teambijeenkomst cancelen? En wanneer is dan het moment om de knoop door te hakken. Op vrijdag nog met Louis “geappt”. Nog geen reden om het niet door te laten gaan, maar helaas toen we wakker werden op zaterdagmorgen was de voorspelling toch redelijk uitgekomen. (Natte) Sneeuw en ijzel maakten het lopen en fietsen in de omgeving van Zaandam onmogelijk. Bovendien was het eigenlijk ook niet verantwoord om teamgenoten soms meer dan 180kilometer te laten rijden. Jammer maar het is/was even niet anders. In ieder geval bedankt voor jullie begrip en Louis……die appeltaart houden we toch zeker echt wel te goed?

Wat zeker meespeelde was de nachtelijke ervaring die we een aantal jaren ook hebben gehad bij onze testloop vanuit België. Ook toen zorgde sneeuw en kou voor een onderbreking.

Er wordt nu “koortsachtig” gezocht naar een mogelijke nieuwe datum en locatie. Deze week zal in ieder geval het kernteam de koppen bij elkaar steken en de teamgenoten alvast van de broodnodige informatie gaan voorzien over komende activiteiten. De testloop in maart, de collectes in Ridderkerk (en hopelijk ook in IJsselmonde/Keizerswaard te Rotterdam), om maar even wat te noemen.

Bovendien constateren we dat het met de lotenverkoop wel goed zit, en weten de donateurs de iDEAL-functie op de website van de stichting Roparun te vinden. (www.roparun.nl).  Het belooft gewoon weer een mooie opbrengst te worden. En daar doen we het natuurlijk allemaal voor.

Kortom, misschien een voorbereiding met hindernissen maar dat gaat echt helemaal goedkomen! Alle vertrouwen in.

Grtz,

Emo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *