De eerste bijeenkomst voor de editie 2017

Het team dat de 20ste keer voor ABN AMRO deelneemt aan de Roparun was al in een vroegtijdig stadium compleet. De vrijgekomen plekken werden snel opgevuld door herintreders en ook in de laatst overgebleven vacature, die van ondersteuner tijdens de run, is inmiddels voorzien door Peter van der Wilt.

foto van onze lopers bij een molen van de zaanse schansPinksteren 2017 duurt nog even, maar 18 december stond toch al de eerste teambijeenkomst gepland. De kantine van de AV Zaanland was weer beschikbaar om ons te ontvangen en voor de liefhebbers was vooraf een rondje Zaanstreek uitgestippeld. Met acht lopers en vijf fietsers liepen we een ontspannen rondje over de Zaanse Schans. Het was prima loopweer. Al keuvelend en bijkletsend werden in rustig tempo  15 kilometers afgelegd.

Vanaf twee uur druppelt ook de rest van het team de kantine binnen voor de eerste vergadering. Het kernteam heeft hiervoor al de nodige telefonische vergaderingen achter de rug, informeert de rest over wat de plannen zijn en wat er bij de eerste Roparunteammeeting in Rotterdam is besproken.

Om de teamopbrengst te kunnen verhogen willen we kijken of we één of meer sponsorlopen  kunnen organiseren op lagere scholen. Gebleken is dat dit een prima middel  is om geld op te halen. Ook willen we kijken of we enkele dagen een donatiemodulezuil mogen inzetten op de hoofdkantoorlocaties. Willeke deelt de eerste lotenboekjes uit. Vorig jaar waren we derde in het lotenverkoopklassement, kijken of we hierin nog kunnen verbeteren. Daarnaast veel inzet van Social media.

De trello-agenda zal worden gevuld met de loopjes van de teamleden en de volgende vergaderingen. We zijn begonnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *