Een bericht van oudgediende Carlo

Na mijn primeur in 2012 heb ik bij aankomst met getapete knieën een knieval gemaakt om in 2013 weer mee te mogen doen.

Gelukt!

Het jaar hard getraind, misschien wel iets te fanatiek, om niet op de fiets, maar lopend de estafette vanaf Parijs te beleven. Voorafgaand mijn eerste 42 km in Rotterdam gelopen, wetend dat ik over een maand weer op de Coolsingel zal finishen.
Hele mooie sponsorcompetitie binnen ons team gehad en ook een toprun achter de rug, ondanks pijn in mijn rechterknie net voor het fantastisch bruisende Zeele.

Het contact met mijn fysiotherapeut flink opgehaald vanwege terugkerende perioden met knieklachten, maar in 2014 mijn marathontijd in R’dam toch zonder problemen flink aangescherpt.
Vanaf dat moment, in aanloop naar de run vanuit Hamburg, op een lager pitje gaan trainen. Helaas begonnen enkele dagen voor het vertrek beide knieën te haperen. Desondanks gelopen door om en om een etappe over te slaan.

Door het moeizame herstel van mijn jumpers knee heb ik dit jaar mijn plek in Team 126 afgestaan. Wel zal ik er in Ter Apel bij zijn en uiteraard thuis bij de brug over De Noord. Veilig voor mijn knieën, maar de teamspirit, toeschouwers, competitie met overige lopers en bovenal de drive voor het hogere doel, zal ik dit keer pijnlijk missen.

Succes!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *