Laatste teambijeenkomst

De laatste teambijeenkomst van Team 126 voor de Roparun van 2015 alweer. Het kriebelen gaat nu toch wel over in een lichte jeuk.

Gisteren zijn we nog 1 keer bij elkaar gekomen om de laatste details door te nemen. Onder de rook van Utrecht waren we weer welkom bij Lisette en Theo, waar we alvast wat koolhydraten konden stapelen met een heerlijke pastamaaltijd.

Nog 1 week en we staan aan de vooravond van een mooi avontuur. De ervaren Roparunners weten wat eraan komt en genieten van de voorpret. De rookies zijn al volledig geïntegreerd in het team en doen vrolijk mee. Geamuseerd luisteren ze mee naar alle verhalen die voorbij komen, en lijken zich af te vragen waar ze aan begonnen zijn. Nog maar even en ze zijn zelf onderdeel van die verhalen.

Het kernteam geeft een uitgebreid verslag van de stand van zaken. Helaas begint dat met het slechte nieuws dat Anneke door persoonlijke omstandigheden dit jaar niet mee zal gaan. Vooral voor haarzelf erg vervelend, maar gelukkig heeft ze aangegeven ons wel in Rotterdam te treffen. Wonder boven wonder is het al meteen gelukt om vervanging aan te trekken. Ingrid Rikkers zal de rol van masseuse in bus 1 op zich nemen. Heel tof dat zij dit op zo’n korte termijn aandurft. De eerste vuurdoop heeft ze met vlag en wimpel doorstaan, dus dat gaat vast goed komen.

Financieel is er goed nieuws te melden. Een week voor de run begint hebben we onze doelstelling al ruimschoots gehaald. Meer geld ophalen dan vorig jaar is voor de derde keer op rij gelukt. De teller staat nu al op €24.000,00 en hij loopt nog steeds. Gaan we de €25.000,00 halen? Je kunt nog steeds doneren, dus help ons met die eindsprint.

De busindeling is bekend gemaakt, de bijzonderheden op de route zijn doorgenomen en Douwe heeft zijn voorgestelde menu doorgenomen. Zo door het hele weekend krijgen we toch wel een driegangenmenu voorgeschoteld. Misschien in een beetje vreemde volgorde, maar alles is er. Van soep tot pannenkoeken, van pasta tot gehaktballen. We gaan weer culinair verwend worden.

Voor iedereen was er ook nog een mooi tasje met nieuwe teamkleding. Dank aan ABN AMRO dat we weer netjes als team over straat kunnen. De juiste maten zijn niet bij ieder teamlid goed doorgekomen. Gelukkig kan Yordi het hebben. Best kittig zo’n naveltruitje, ik twijfel alleen over de combinatie met je baard.65f8a37e8284a9593c137ddb8bc79d67

Iedereen heel veel succes bij de laatste voorbereidingen, blijf gezond en graag tot volgende week. Maken we er een mooi avontuur van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *