Een update van onze teamcaptain

Het gaat nu echt opschieten. We zijn bezig met de laatste loodjes (mag ook lootjes zijn). Je merkt aan iedereen dat, nu de paasdagen zijn geweest, we alweer uitkijken naar de pinksterdagen en wij weer met elkaar op pad mogen. Sommigen voor het eerst en anderen al voor de zoveelste keer maar het blijft kriebelen. Ik heb er in ieder geval alweer erg veel zin in.

Wat moet er nu nog geregeld worden? Als eerste gaan Hans 1, Martin en ik aanstaande zondag de route in Nederland nog eens goed in ons opnemen. Zijn de gekozen wisselplekken nog steeds beschikbaar of moeten we gaan schuiven. Vervolgens is het zaak dat we tijdens de “grote” routeverkenning met fietsers en chauffeurs dat allemaal nog eens dunnetjes overdoen. Maar dan ook daadwerkelijk vanuit Hamburg. Dat zullen de bekende puntjes op de “i” zijn.

Gelukkig wordt ook zeker niet het goede doel vergeten waarvoor wij letterlijk ons beste beentje voorzetten. Op de donatiemodule bij de Roparun is al bijna €13.000,00 gestort. Samen met de donaties en toezeggingen die wij op onze eigen teamrekening binnenkrijgen stevenen we wederom af op een bedrag boven de €20.000,00. En ook dat geeft een gevoel van TROTS. Voor als u ons nog niet heeft gesteund dan maak ik het u hierbij nogmaals gemakkelijk:

www.roparun.nl/teams/2015/126.html

Elk bedrag, groot of klein, is welkom. Elke gesponsorde euro komt dan ook zeker bij het goede doel terecht!

Dus, met nog minder dan 50 dagen voor de start, staan we te trappelen om er weer net zo’n leuke happening van te maken als de andere jaren.

Een enthousiaste teamcaptain,

Emo van Dijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *