Team 126 stelt zich voor: Muriël

Muriel SmuldersWie ben je?
Muriël Smulders, 39 jaar en woonachtig in Schiedam samen met Mark.

Wat is je rol in het team?
Ik maak sinds dit jaar deel uit van het 4-koppige kernteam wat inhoudt dat ik voorafgaand aan de run mee help met alle benodigde voorbereidingen. De taken lopen daarbij uiteen van organiseren van teambijeenkomsten, team compleet krijgen, voortgang van de voorbereiding van de lopers bijhouden, meeregelen van benodigdheden zoals teamkleding, eten/drinken, vervoer etc.
Tijdens de Roparun zelf vervul ik de rol van fietser.

Hoe vaak heb je meegedaan?
Dit jaar wordt al weer de 7e keer dat ik als fietser meega. 5 x vanuit Parijs en 1 x vanuit Hamburg.
Wat ze zeggen is waar “betrokken zijn bij de Roparun werkt verslavend”. Het fietsen op zich echter niet. Ik ben in het dagelijkse leven een hardloopster en fanatiek bezoekster van de sportschool. Het fietsen op looptempo ervaar ik dan ook als erg saai. Fysiek zit er voor mijn geen uitdaging in maar de mentale uitdaging is daardoor des te groter. De lol tijdens de run moet ik echt halen uit mijn teammaatjes. Samen het gezellig maken en doorstaan.

Wat moeten we verder van je weten?
Ik vind het erg belangrijk om me in te zetten voor een goed doel en voel me aangesproken tot de wijze waarop Roparun iets toevoegt aan het leven van mensen met kanker. Ieder jaar doe ik dan ook écht mijn best om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen en mijn steentje zo bij te dragen. De inzet zit hem vooral voorafgaand aan het Roparunweekend. Zoveel mogelijk geld ophalen, daar doen we het voor!

One Comment on
  1. Veel succes. Ik volg je op internet en ik zie geweldige prestaties. Bedankt namens alle mensen bij wie kanker is geconstateerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *