Een update van onze teamcaptain

Er gebeurt genoeg zo in de voorbereiding op de Roparun 2015. Het is belangrijk dat je een “kernteam” hebt dat zaken die spelen en om oplossingen vragen achter de hand hebt. Regelmatig vindt er dan ook overleg plaats via de “WhatsApp”. En als de nood heel hoog is wordt er ook een conferencecall geregeld om elkaar bij te praten. Naarmate de run dichterbij komt zal dit natuurlijk toenemen en zal er zeker ook een overleg plaatsvinden bij één van de kernteamleden thuis.

Volgende week is op 22-2 bijvoorbeeld de uitgestelde teambijeenkomst in Zaandam. We hopen natuurlijk op beter weer en dat we nu wel met elkaar de agenda kunnen bespreken. Dan zal het gaan over de geplande nachtelijke testloop (14/15-maart) en hebben we de uitdaging om voldoende collectanten in te delen voor de geplande collectes en delen we het laatste nieuws van de centrale vergadering in Rotterdam. Wat we nu al weten is dat het vertrek vanuit Hamburg vanaf een andere, nieuwe locatie zal plaatsvinden. Samen met enkele andere routewijzigingen heeft dat al voor de nodige hoofdbrekens gezorgd en zullen Hans 1 en ik (en misschien Martin) in maart al een eerste routeverkenning gaan doen. Kunnen we onze wisselpunten in stand houden of moet er flink gesleuteld worden? Spannend!

Maar daarnaast worden we ook bijgepraat over de stand van zaken, kijkend naar de sponsoring. Wat zijn succesvolle acties en wat kan er nog worden opgestart. Afgelopen week hebben Tjeerd en ik ook een bliksembezoek gebracht aan Patrick Pfaff in Rotterdam. Hij zal als opvolger van Jacob van der Goot een rol hebben in het “uitzwaaien”  bij ons vertrek vanaf de Coolsingel op 22 mei. En dus is het goed om hem alvast bij te praten over de “ins” en “outs” over de Roparun. Tevens een mooie gelegenheid om hem en indirect ABN AMRO Rotterdam te bedanken voor hun sponsorbijdrage, waardoor wij kunnen garanderen dat elke ontvangen euro bij de Stichting Roparun terecht zal komen. Dat lijkt al jarenlang zo gewoon, maar is en blijft heel bijzonder. Met die bijdrage kunnen wij onder andere het inschrijfgeld betalen, vervoerskosten betalen, proviand meenemen tijdens de run en hebben we de uitdaging om er dit jaar bij aankomst en vertrek als herkenbaar ABN AMRO team eruit te zien.

Dat lijkt allemaal nog ver weg maar als we volgende week zondag bij elkaar komen is het exact drie maanden voor ons vertrek naar Hamburg.

Time flies.

Grtz,

Emo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *