Team 126 stelt zich voor: Edwin

Edwin WelmanWie ben je?
Mijn naam is Edwin Welman, geboren in het mooie Twente en sinds 2001 in het buitenland werkzaam en woonachtig. Altijd voor ABN AMRO trouwens en in de steden Chicago, London, Dubai en nu weer London.

Wat is je rol in het team?
Ik ben een van de 8 hardlopers. Aangezien ik in het buitenland verkeer is mijn bijdrage vrij beperkt. Het zijn echt een aantal mensen in het team die de kar trekken en voortduwen, ik heb daar heel veel respect voor.

Hoe vaak heb je meegedaan?
Dit gaat de tweede keer worden maar wel de eerste keer vanuit Hamburg. Ik heb er veel zin in, met name omdat een gedeelte van de tocht door Twente zal gaan. Was dan ook aangenaam verrast dat ik door het team werd gevraagd.

Wat moeten we verder van je weten?
Goede vraag; ik kan niet zeggen dat hardlopen mijn lust en mijn leven is. Zo ‘s morgens vroeg (als het niet al te koud is) door Hyde Park in London lopen vind ik wel geweldig. Heerlijk zo een uurtje er tussenuit op zaterdagmorgen. Voor Buckingham Palace langs en als je geluk hebt krijg je nog wat van de “changing of the guards” mee. Het houdt je fit en je slaapt niet in. De Roparun doe ik vanwege het goede doel en ook het avontuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *