Komkommertijd

 

De vakantieperiode, even een poosje geen Roparun. Best wel even lekker. Het is een hectische periode geweest in de aanloop naar het Pinksterweekend.

Ontwenningsverschijnselen, je auto na een kilometer willen parkeren, het moet er even uitslijten. Ontzettend blij met en trots op onze geweldige score van ruim 28 mille. Het zal niet meevallen daar in 2016 in de buurt te komen.

Alle sponsoren bedankt met een kaartje, omdat we ook dit jaar weer op hen konden rekenen. Geld, materiaal, proviand, een pleisterplaats, we kunnen niet zonder onze begunstigers!

Heel voorzichtig vooruitkijken naar komend jaar. De voorinschrijving is begonnen, leden van team 2015 kunnen zich met voorrang inschrijven. 12 hebben dat inmiddels gedaan, de rest heeft nog even de tijd. Eind augustus weten we wie er van de ploeg van dit jaar weer bij willen zijn, en weten we ook welke vacatures we zullen moeten invullen.

Elk jaar zijn er wel een paar mutaties, en dat is ook goed, dat houdt het team fris. Nieuwe gezichten, nieuw enthousiasme, nieuwe sponsors en lotenkopers, nieuwe ideeën.

Geniet allemaal nog lekker van deze relatieve rustperiode, eind september zien we elkaar weer tijdens de barbecue, dan gaat het weer kriebelen, let maar op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *