Lintloop en teambijeenkomst

Zondag 8 november heeft een deel van het team de 10 Engelse mijl gelopen bij de Lintloop in Vleuten. Na deze eerste gezamenlijke inspanning, voor de Roparun van 2016, sloot de rest van het team aan.

De eerste plannen zijn gesmeed. Waar staan we financieel en hoe ziet het team er voorlopig uit.

Uiteraard willen we de € 28.035,00 van vorig jaar overtreffen. Helaas heeft één van onze sponsoren aangegeven dat de bijdrage voor komend jaar lager zal zijn. Ook hebben we afgelopen jaar een aantal éénmalige donaties gekregen. We zullen dus flink aan het werk moeten om deze doelstelling te bereiken.
Naast de al geplande collectes, wordt iedereen gevraagd om na te denken over acties en shirt- en bussponsoren. We staan open voor suggesties!

De teamsamenstelling is vrijwel gelijk aan vorig jaar. Daarom hebben we besloten dat de testloop dit jaar kan vervallen. Scheelt toch weer geld.
We hebben nog wel een vacature openstaan voor masseur/masseuse. Een interne oproep binnen ABN AMRO heeft nog geen resultaat gehad. De vacature zal binnenkort ook hier op de site komen.
Door de plotselinge ziekte van Martin is zijn deelname misschien onzeker. Vooralsnog gaan we ervan uit dat hij helemaal opknapt.

Al met al weer fijn om (bijna) iedereen weer te zien. Goed ook om te zien dat we er weer zin in hebben en gemotiveerd zijn voor dat ene grote doel. Geld ophalen voor de steun aan mensen met kanker.

Yordi heeft een korte video-impressie gemaakt die je op onze mediapagina kunt bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *