Nieuw teamlid Wouter van Brevoort

Helaas heeft Martin moeten besluiten om de Roparun dit jaar over te slaan. Martin heeft recent een triple bypass mogen ontvangen en dat hakt er natuurlijk wel in. Gelukkig waren ze er op tijd bij en hopelijk gaat het herstel voorspoedig.

Sterkte Martin, we hopen je snel weer fit te zien!

Deze beslissing was niet zonder gevolgen. Martin was in zijn rol als ondersteuner en chauffeur van bus4 onnavolgbaar in zijn inzet voor het team. Zie daar maar eens een waardig vervanger voor vinden.

Nou, dat is gelukt. Wouter van Brevoort had al eerder aangegeven zich in te willen zetten voor de Roparun en hij heeft deze kans met beide handen aangepakt.

Wouter van BrevoortWouter stelt zichzelf voor.
Ik ben 28 jaren jong en woon in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Werken doe ik ook in Amsterdam en wel op de Foppingadreef als Procesmanager binnen de keten ASG, in het Accounts&Savings team.

De reden waarom deelnemen aan de Roparun me geweldig lijkt is tweeledig. Allereerst heb ik helaas een vrij uitgebreide ervaring met het verliezen van mensen aan kanker, waardoor het me inzetten voor dit doel deels een persoonlijke tint krijgt. Daarnaast vind ik de wijze waarop we ons gaan inzetten in mei echt kicken. Niet ‘zo even’ een tientje in een collectebus stoppen, maar heel bewust een weekend lang afzien en doordouwen.

Ik heb nog geen ervaring met deelname aan de Roparun, maar ben wel een x aantal jaar geleden opgeleid als buitensportinstructeur, waarbij ik kampementen in o.a. de Belgische Ardennen en de Italiaanse Alpen heb gedraaid. Dit past volgens mij wel goed in het plaatje van Chauffeur Materialenbus / manusje van alles!

4 Comments on “Nieuw teamlid Wouter van Brevoort
  1. Welkom Wouter, we kunnen wel een keer samenzitten om e.e.a. samen eens door te nemen. Ik verwacht echter dat je op geheel eigen wijze invulling aan de rol gaat geven. Succes man!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *