Schoolkinderen lopen voor de Roparun

Woensdag met een grote delegatie van ons Roparunteam een prestatieloop georganiseerd voor kinderen van een basisschool in Utrecht.

Tot in de puntjes voorbereid door Lisette! In drie groepen (groep 1-2, 3-5 en 6-8) werden verschillende parcoursen rond de school afgelegd, waarbij de teamleden zich verdeelden over het parcours. De kids waren laaiend enthousiast en gaven zich er van jong tot oud aan over. Belangrijkste was natuurlijk dat elk kind zich door familie, vrienden en buren liet sponsoren en de meegenomen collectebussen werden goed gevuld met heel mooie bedragen. Tot woensdag heeft elk kind de gelegenheid zijn of haar sponsorbijdrage af te storten en dan brengen we de bussen naar de stichting. We hebben in elk geval een heel goed gevoel over de opbrengst!teamfoto bij de sponsorloopMaar vooral ook een heel goed gevoel over het evenement, het enthousiasme waarmee de kids geld opgehaald hebben en meededen met de loop. Ook door de docenten werd heel positief gereageerd, kortom, een ochtend om niet snel te vergeten. Dank aan de teamleden Emo, Louis, Willeke, Lisette, Margo, Tjeerd, Hans 2, Karin, Wouter, Darryl, Johan en Robin.

Bijzondere dank aan Margo en bakker Roodenrijs voor de sponsoring van de krentenbollen, gastteamlid Nienke voor het fotograferen, Lisette en Theo voor alle organisatie en ontvangst en Tjeerd die de hele morgen in een broeierig vogelpak heeft rondgelopen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *