Team 126 stelt zich voor: Darryl

Darryl Tjin-A-LimWie ben je?
Darryl Tjin-A-Lim, 47 jaar en woonachtig in Amstelveen.

Wat is je rol in het team?
Loper.

Hoe vaak heb je meegedaan?
Ik ben 1 van de ‘rookies’ in het team en ben benieuwd hoe het straks voelt om 2 dagen te lopen met weinig rust, geen 3-sterren hotelfaciliteiten en belangrijker; hoe mijn spieren met deze belasting om zullen gaan. Wat mij wel reeds is opgevallen is dat je als team een Roparun loopt waarbij iedereen even belangrijk is. Als je ziet hoe gedreven en professioneel het kernteam acteert dan voel ik mij bevoorrecht om voor Team 126 te mogen lopen.

Wat moeten we verder van je weten?
Als ervaren loper van diverse Marathons staat de Roparun al jaren op mijn ‘bucket list’.
Lopen is mijn passie en om dat voor een goed doel te doen maakt het helemaal af. Voor het lopen van lange afstanden moet je fysiek maar zeker ook mentaal sterk zijn. Pijn zit in je hoofd.

Neem nu de Chicago Marathon van 2008 die ik samen met enkele ABN AMRO collega’s, trouwens ook voor een goed doel, heb gelopen. Bij de start was het reeds 30 graden met een luchtvochtigheidsgraad van 85%. Geen ideale omstandigheden voor het lopen van een Marathon, maar vertel dat maar aan een loper die maanden voor dit evenement heeft getraind. Het werd niet verrassend een slagveld met heel veel uitvallers en uiteindelijk heeft de organisatie besloten de race te stoppen. Lopers die op dat moment voorbij de 30km waren hadden geluk. Ik was daar 1 van maar tja, een marathon begint pas bij 35km. Heb uiteindelijk de finish wel gehaald, maar kon daarna 2 dagen geen pap meer zeggen.

In de resterende weken gaan de kilometers omhoog en ga ik mij ook mentaal voorbereiden op deze geweldige uitdaging. De 1ste vuurdoop was een nachttraining van 75km op 14/15 maart. Het was een korte kennismaking met het echte werk en ondanks een verkoudheid ben ik tevreden met het resultaat. De 1ste stap is gezet nu de rest nog. Benne benieuwd naar dit avontuur!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *