Team 126 stelt zich voor: Emo

Hallo, mijn naam is Emo van Dijk, 54 jaar. Dit jaar 35 jaar getrouwd met Bea en trotse vader van drie kinderen en opa van zes kleinkinderen.

Binnen het team degene met de langste historie. 2019 wordt dan ook alweer mijn 19e deelname, en ik hoop zeker de twintigste ook nog mee te gaan maken. Gaat het dan nooit vervelen is de vraag die ik vaak te horen krijg en het antwoord is simpel, Nee!

Het is en blijft een machtig mooi evenement waarbij het elk jaar weer een leuke uitdaging is om er met elkaar een drietal leuke gezellige maar zeker ook vermoeiende dagen van te maken. Dat vergt uiteraard veel voorbereiding als teamcaptain, mijn rol(letje) binnen ons team, maar waarbij we ook de taken in een enthousiast kernteam hebben verdeeld en ook daarmee kunnen terugvallen op een enorme grote dosis aan Roparun-ervaring.

Wat is er mooier dan dit heerlijke gevoel te delen met ‘vrienden voor het leven’  en zo’n fantastisch gevoel ook door te geven aan nieuwe teamleden, die er elk jaar weer zijn. En dat dit een heerlijk gevoel is blijkt wel omdat teamleden soms ook al jarenlang meegaan of na een korte of lange sabbatical staan te trappelen om weer mee te gaan. Er is geen betere manier om te werken aan teambuilding dan dit evenement wat ook gekoppeld is aan een zinvol en nog steeds noodzakelijk goed doel, wat de stichting Roparun al jaren is, en elk jaar weer aantoont.

Dus ik heb er weer enorm veel zin in om met de pinksterdagen weer een paar dagen niet thuis te zijn. En het thuisfront is daar inmiddels aan gewend hoor, vrouw, kinderen en kleinkinderen weten niet beter dat ik er rond deze dagen niet ben.

Sponsorbijdragen, groot of klein, zijn en blijven welkom. Wij kunnen, mede door de al jarenlange financiële ondersteuning door onze trouwe hoofdsponsor ABN AMRO, maar ook door een eigen verplichte bijdrage voor de teamleden, elke ontvangen euro overmaken naar de stichting Roparun. En dat is de laatste jaren altijd ruim boven de 20.000 euro geweest. Een uitdaging die we ook dit jaar weer aan willen gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.