Team 126 stelt zich voor: Emo

Hallo, mijn naam is Emo van Dijk, 57 jaar. Dit jaar 37 jaar getrouwd met Bea en trotse vader van drie kinderen en opa van zes kleinkinderen.

Binnen het team degene met de langste historie. Dit jaar wordt dan toch mijn 20e deelname. Gaat het dan nooit vervelen is de vraag die ik vaak te horen krijg en het antwoord is simpel, Nee!

Het is en blijft een machtig mooi evenement waarbij het elk jaar weer een leuke uitdaging is om er met elkaar een drietal, of zoals in deze editie twee, leuke gezellige maar zeker ook vermoeiende dagen van te maken. Dat vergt uiteraard veel voorbereiding als teamcaptain, mijn rol(letje) binnen ons team, maar waarbij we ook de taken in een enthousiast kernteam hebben verdeeld en ook daarmee kunnen terugvallen op een enorme grote dosis aan roparun-ervaring.

Wat is er mooier dan dit heerlijke gevoel te delen met ‘vrienden voor het leven’  en zo’n fantastisch gevoel ook door te geven aan nieuwe teamleden, die er elk jaar weer zijn. En dat dit een heerlijk gevoel is blijkt wel omdat teamleden soms ook al jarenlang meegaan of na een korte of lange sabbatical staan te trappelen om weer mee te gaan. Er is geen betere manier om te werken aan teambuilding dan dit evenement wat ook gekoppeld is aan een zinvol en nog steeds noodzakelijk goed doel, wat de stichting Roparun al jaren is, en elk jaar weer aantoont.

Dus ik heb er weer enorm veel zin in om met deze verlate “pinksterdagen” in oktober weer een paar dagen niet thuis te zijn. De stichting heeft er goed aan gedaan om het terrein waar normaal gesproken Pinkpop wordt gehouden te reserveren voor deze ingelaste Roparun 2021. Zo blijft het voor de deelnemers toch een beetje een pinkstergevoel.

Sponsorbijdragen, groot of klein, zijn en blijven welkom. Wij kunnen, mede door sponsoring,  maar ook door een eigen verplichte bijdrage voor de teamleden, elke ontvangen euro overmaken naar de stichting Roparun. En dat is de laatste jaren altijd ruim boven de 20.000 euro geweest. In dit gekke jaar zal dit niet haalbaar zijn maar de uitdaging om de bijdrage van ons team zo hoog mogelijk uit te laten vallen blijft ons doel!

One Comment on
  1. Ik wil graag uw email adres om u een mail te sturen betreffende info voor de doorkomst van de Roparun door Zutphen.
    Sportieve groeten Anton Kruiderink (speaker aldaar)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *