Team 126 stelt zich voor: Robin

Robin SmitWie ben je?
Mijn naam is Robin Smit. Ik ben 54 jaar en woon in Hoofddorp. Ik ben getrouwd met Brenda en heb 2 zoons, Kian (19) en Djem (16). Ik werk bij ABN AMRO als Teamlead bij Data Repair team binnen Detecting Financial Crime.

Wat is je rol in het team?
Ik ben één van de acht lopers. Een mooie uitdaging om 6 etappes te volbrengen, in weer en wind, overdag en ‘s nachts. In de verlaten polder of op het bruisende stadsplein vol enthousiastelingen.

Naast het lopen gebruik ik Roparun om mijn zangkwaliteiten aan te scherpen. Tot groot genoegen van mijn teamgenoten, haha. Alle bekende en onbekende hits, commercials en après-ski nummers komen voorbij.
Ik heb er zin in!

Hoe vaak heb je meegedaan?
Ik neem voor de 6e keer deel. De eerste keer als reserveloper, daarna als loper van dit mooie team. Ik beschouw het nog altijd als een eer om deel van dit team uit te mogen maken. Het blijft elke keer weer een groot avontuur.
En hoe mooi is het om sport te kunnen combineren met maatschappelijke betrokkenheid. Daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren!

Wat moeten we verder van je weten?
Roparun heeft impact. Op sportief vlak heeft het mij aangezet om (eindelijk) een hele marathon te gaan lopen. In oktober 2018 heb ik mijn 1e marathon gelopen in Amsterdam. Wat een fantastische ervaring. Het zal zeker niet mijn laatste zijn.

Door Roparun ben ik in contact gekomen met Hospice Haarlem. Voor mij een nieuwe wereld. Ik ben geraakt door de passie en gedrevenheid van alle vrijwilligers, om het de gasten (patiënten)  naar het zin te maken.
Bijzonder om te ervaren hoe de gasten het tempo binnen het huis bepalen. Ik heb zelf een dagdeel met de vrijwilligers meegewerkt. Een bijzondere ervaring.
Het geeft mij alle motivatie om mij in te zetten voor Roparun in het algemeen en Hospice Haarlem in het bijzonder. En als je steenkapot in Rotterdam aankomt, na 48 uur non stop doorzetten, dan weet je weer waar je het voor doet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *