Team 126 stelt zich voor: Jan-Willem

Wie ben je?
Ik ben Jan-Willem Pauptit, getrouwd met Diana (één van de masseurs van ons team) en vader van twee kinderen Lars en Stan. Daarnaast heb ik nog  twee bonus-kinderen (die van Diana) Wendy en Lesley. Ik ben 54 jaar en een geboren en getogen Hagenees.

Wat is je rol in het team?
Ik ga mee als fietser.

Hoe vaak heb je meegedaan?
Dit wordt mijn 6e editie geloof ik. Mijn allereerste Roparun was nog naar Parijs toe, als loper. Dat voelt als’… in een vorig leven…’. Heb hem drie keer gelopen, 1 editie half lopen, half fietsen en de laatste keer (2008) alleen maar gefietst. Daarna heeft de Roparun op een relatief lag pitje gestaan. Maar sinds de ‘herintreding’ van Diana vorig jaar, is het toch weer gaan kriebelen.

Wat moeten we verder van je weten?
Na jarenlang werkzaam geweest te zijn bij verschillende banken (waaronder ABN AMRO wat mijn betrokkenheid bij dit team verklaart), heb ik nu het plan opgevat om als docent economie aan de slag te gaan. Aangezien ik nu nog geen baan gevonden heb, heb ik alle tijd om mijn lang gekoesterde wens om te leren drummen in vervulling te laten gaan. Daarnaast houd ik erg van (hard) rockmuziek en heb een seizoenskaart voor ADO Den Haag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.