Team 126 stelt zich voor: Maartje

Wie ben je?
Mijn naam is Maartje Spoelstra-Rolsma, moeder van Zoë (2009) en Dyon (2011), vrouw van Carl, techneut en sporter in hart en nieren.

Wat is je rol in het team?
Ik ga in 2023 mee als cateraar, daarvoor ben ik 3x mee geweest als loper.

Wat moeten we verder van je weten?
Door een toevallige samenloop van omstandigheden ben ik in Team 126 terecht gekomen, wat ik als een warm bad heb ervaren.
Inmiddels heb ik mijn werkgever ook enthousiast gekregen en is TANIS onze hoofdsponsor geworden. Daar ben ik heel trots op. En ik ga ook steeds meer collega’s enthousiasmeren voor deelname aan de run en het ophalen van sponsorgeld. Erg leuk om tijdens koffiepauzes over Roparun en Team 126 te vertellen!!

Naast hardlopen vind ik cross fitten en sporten met collega’s bij Tanis Vitaal erg leuk. Ik ben altijd in voor een sportieve uitdaging zoals een obstacle run, boulderen, of iets anders met vrienden en collega’s.

Hardlopen, het liefst in het bos (trails), is voor mij iets bijzonders. Fysiek vind ik het leuk en mentaal vind ik het heerlijk! Het liefst loop ik zonder muziek en luister ik naar mijn omgeving. Voorbijrijdende auto’s, vogels die fluiten, mijn eigen voetstappen, hoor ik allemaal maar mijn gedachten dwalen af en komen tot rust, hebben creatieve uitspattingen en soms is er niets. Jaren geleden vond ik 10 km al heel ver, inmiddels doe ik voor minder dan 10 km mijn schoenen haast niet meer aan.

Een andere hobby van mij is koken en nu mag ik dat bij een sportief hardloopevenement laten zien. Ik heb er heel veel zin in!

Sportieve groeten,
Maartje Spoelstra

 

3 Comments on “Team 126 stelt zich voor: Maartje
  1. Maartje,
    Succes èn veel plezier zowel voor jou als het hele team.
    Jullie inspanning is voor een heel goed doel!

  2. Maartje, veel succes en plezier en vergeet vooral niet te genieten tijdens de run zelf.

  3. Leuk om te lezen. Ze ‘m op Maartje. En natuurlijk ook het team. Ik zal het op afstand volgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *