Team 126 stelt zich voor: Willeke

Willeke HazenbroekWie ben je?
Ik ben Willeke Hazenbroek en voor het 5e jaar actief betrokken bij de Roparun. Na 4 keer mee te hebben gefietst, ben ik dit jaar “Medewerker Thuisfront”.

Ik ga ervoor zorgen dat het vertrek van en de aankomst op de Coolsingel goed verlopen. Dit doe ik niet alleen, maar samen met collega Louise de Villeneuve. Zij is jaren betrokken geweest bij Stichting Roparun en wil nu ons team een hand (of twee) helpen. We regelen o.a. beveiliging (je komt niet zomaar een ABN AMRO gebouw in ;), de deelnemers willen misschien wel even lekker douchen als ze aankomen en natuurlijk zullen we zorgen voor een hapje en een drankje.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de financiën, waarbij de lotenverkoop een hot item is. Er is inmiddels een kleine competitie op gang wie de meeste loten gaat verkopen dit jaar!

Wat moeten we verder van je weten?
Ik sluit me volledig aan bij de verhalen van mijn voorgangers. Het is een onwijs mooi evenement met een nog mooier doel.

Ik lever mijn bijdrage met een aantal dierbaren in mijn hart. Zo ben ik vorig jaar nog bij een lieve collega op bezoek geweest toen hij in een hospice lag, en heb zo van dichtbij gezien hoe belangrijk het is dat hier middelen voor gesponsord worden. Deze hospice was net voorzien van een tillift, een onmisbaar hulpmiddel voor zowel patiënt als verpleging.

Ik doe mijn petje af voor alle vrijwilligers die de laatste levensfase nog zo mooi en aangenaam mogelijk proberen te maken. Hier probeer ik een klein steentje aan bij te dragen door een zo hoog mogelijk opbrengst binnen te halen. Dus mocht je dat nog niet gedaan hebben, bezoek nog even de donatiepagina: https://www.team126.nl/doneren/

Leave a Reply

Your email address will not be published.