Vacature (reserve)loper

Roparunteam ABN AMRO is ter completering van het team voor 2020 op zoek naar loper en een reserveloper die klaar staat om in te springen als er onverhoopt een loper geblesseerd raakt.

Aan welke eisen moet je voldoen?
Je bent een ervaren hardloper (m/v), hebt hele en halve marathon ervaring, loopt regelmatig meerdere keren per week, doet mee aan prestatieloopjes groot en klein, kortom, hardlopen is jouw sport!
Wat ga je doen tijdens de Roparun? Je gaat samen met drie andere lopers een etappe van zo’n 55 km lopen, ieder een stint van een kilometer, dus je loopt ca 5 minuten, en hebt dan ca 15 minuten rust in de bus, en zo doe je dus 13-14 stints, totdat het tijd is om afgelost te worden door het andere subteam met een zelfde samenstelling. We eten wat en gaan dan door naar het volgende wisselpunt waar we onze collega’s opwachten voor aflossing over zo’n 5 uur. Daar kun je rusten, slapen, je laten masseren, kortom, je bent weer klaar voor je volgende ronde. En dat gaat 2 etmalen volcontinu door.
Al met al loop je zo’n 70 km per persoon en leg je ook nog zo’n 50 km per fiets af, want begeleiden is niet overal mogelijk of toegestaan. Je loopt zonder problemen gemiddeld minimaal 11,5 km/u.
Dat zijn best hoge eisen he? Maar het is ook een megaprestatie die we met elkaar gaan leveren! 

Tot zover de run onderweg. Wat komt er nog meer bij kijken?
We stellen ons ten doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Dat doen we door diverse acties, dit jaar op de Kerstmarkt in Haarlem en op een basisschool waar we een prestatieloop gaan organiseren, het verkopen van loten, het binnenhalen van sponsors, kortom, het is veel meer dan een weekendje weg met Pinksteren, realiseer je dat! Weet waar je aan begint, neem gerust contact op als je meer wilt weten of eens een ervaren Roparunner wilt spreken om ervaringen te horen.

Hebben we je belangstelling gewekt? Stuur dan een mail naar info@team126.nl en je hoort van ons!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *