Vacature Cateraar – ingevuld

*Update 21 november*
De vacatures voor cateraar zijn ingevuld. Welkom Imerle en Niek!!

—–

Roparunteam ABN AMRO is ter completering van het team voor 2019 op zoek naar 2 cateraars, waarvan er een de cateringbus zal besturen, of afwisselend, dat maakt ons niet uit.

Wat ga je doen?
Samen met je collega-cateraar ben je tijdens de Roparun verantwoordelijk voor het eten en drinken van het hele team, wat uit zo’n 22 man bestaat. Onze huiskok bereidt de maaltijden thuis voor en levert die gekoeld en geportioneerd aan. Daarnaast heb je een wagen vol met broodjes, beleg, energiedrank en water, snoep, fruit e.d. bij je.
Onderweg gaat het konvooi van wisselpunt naar wisselpunt en maakt daar kamp. Dat doe je in de basis met z’n vieren, aangevuld met een busje van 9 deelnemers die er net een etappe van 55 km lopend en fietsend op hebben zitten. In overleg met de masseur aan boord van het busje bepaal je wat er bij aankomst wordt gegeten (goede afwisseling van rijst, pasta en andere zaken is belangrijk) en zorg je, zodra we het sein krijgen dat ze over een uur op het kamp zullen aankomen, dat de warme maaltijd gereed is. We hebben in onze bus een complete keuken ingebouwd met gasstel, wasbak en magnetron. Ook zorg je dat het vertrekkende team voldoende proviand bij zich heeft voor de komende etappe, ook dat gaat in overleg met de masseuse. Heeft iedereen gegeten en is het frisse team weer op pad, dan gaan we in konvooi naar de volgende wisselplaats. Daar maken we kamp en kunnen we rusten, totdat de aflossing zich weer aandient. 2 etmalen gaat dat volcontinu zo door, je slaapt even tussendoor, maar staat de hele run als ondersteuningsteam paraat voor je team. Je bent, net als iedereen, een onmisbare schakel in het geheel. 

Tot zover de run onderweg. Wat komt er nog meer bij kijken?
We stellen ons ten doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Dat doen we door diverse acties, dit jaar op de Kerstmarkt in Haarlem en op een basisschool waar we een prestatieloop gaan organiseren, het verkopen van loten, het binnenhalen van sponsors, kortom, het is veel meer dan een weekendje weg met Pinksteren, realiseer je dat! Weet waar je aan begint, neem gerust contact op als je meer wilt weten of eens een ervaren Roparunner wilt spreken om ervaringen te horen.

Hebben we je belangstelling gewekt? Stuur dan een mail naar info@team126.nl en je hoort van ons!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *