Vacature Navigator – ingevuld

Roparunteam ABN AMRO is ter completering van het team voor 2019 op zoek naar een navigator.

Wat ga je doen?
Samen met de chauffeur van een van de personenbusjes zorg je ervoor dat het team zich snel maar vooral veilig verplaatst, geef je gedetailleerde aanwijzingen aan de chauffeur als aanvulling op de aanwezige navigatie. Tijdens een routeverkenning brengen jullie samen alle aandachtspunten in kaart en tijdens de run moet de chauffeur op jouw aanwijzingen kunnen vertrouwen. Denk aan het waarschuwen voor risicovolle punten, een run-bike-run, wat betekent dat lopers en fietsers een stuk zonder begeleiding moeten overbruggen en er fietsen van de drager moeten worden gehaald, omleidingen tijdig aangeven enzovoorts.
Daarnaast ben je de buscaptain gedurende de run. Jij zorgt ervoor dat lopers veilig uit- en in kunnen stappen, jij let op de veiligheid, je begeleid ze met oversteken, kortom, bij elke loperswissel sta jij buiten en neem je je verantwoordelijkheid. Gedurende de run ben je ook het aanspreekpunt voor de organisatie. Voor last-minute route-informatie ben jij de schakel, bij calamiteiten (materiaalpech, medische hulp) ben jij de spreekbuis naar de organisatie. Het team moet op jou kunnen vertrouwen onderweg!

Tot zover de run onderweg. Wat komt er nog meer bij kijken?
We stellen ons ten doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Dat doen we door diverse acties, dit jaar op de Kerstmarkt in Haarlem en op een basisschool waar we een prestatieloop gaan organiseren, het verkopen van loten, het binnenhalen van sponsors, kortom, het is veel meer dan een weekendje weg met Pinksteren, realiseer je dat! Weet waar je aan begint, neem gerust contact op als je meer wilt weten of eens een ervaren Roparunner wilt spreken om ervaringen te horen.

Hebben we je belangstelling gewekt? Stuur dan een mail naar info@team126.nl en je hoort van ons!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *