Vacature Masseur

Roparunteam ABN AMRO is ter completering van het team voor 2019 op zoek naar een ervaren masseur (m/v).

Wat ga je doen?
Jij gaat er met je collega-masseuse voor zorgen dat iedere loper en fietser, maar ook ondersteuners fit de eindstreep haalt. En dat betekent dat je tussen de etappes door een aantal mensen zult moeten masseren. Jij bent de baas over je eigen planning, gedurende de run neemt de druk op de masseur toe als de pijntjes en krampjes hun tol gaan eisen. Soms zul je ook tijdens een etappe, waar je op de bus meerijdt en erop toeziet dat lopers en fietsers voldoende en tijdig eten en drinken, wel eens even een spoedmassage moeten doen of eerste hulp moeten verlenen. Je doet dus mee aan de etappes van ca 55 km per keer, dat duurt een uurtje of 5, jij bent degene die met de cateraars afstemt wat er bij aankomst wordt gegeten.
Na het eten gaan we verplaatsen en maken we kamp op het volgende wisselpunt. Sommigen willen bij aankomst worden gemasseerd, andere bij vertrek na gerust te hebben. Dat bepaal jij, je maakt zelf een inschatting naar prioriteit. Het team heeft de beschikking over een eigen massagetafel, je eigen spulletjes waar je het liefst mee werkt heb je zelf bij je. Het zou mooi zijn als je ook kunt tapen, maar dat is geen must. Verder houd je het hoofd koel, want het team leunt op je. Je kunt omgaan met weinig slaap en de verantwoordelijkheid tijdens de run.

Tot zover de run onderweg. Wat komt er nog meer bij kijken?
We stellen ons ten doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Dat doen we door diverse acties, dit jaar op de Kerstmarkt in Haarlem en op een basisschool waar we een prestatieloop gaan organiseren, het verkopen van loten, het binnenhalen van sponsors, kortom, het is veel meer dan een weekendje weg met Pinksteren, realiseer je dat! Weet waar je aan begint, neem gerust contact op als je meer wilt weten of eens een ervaren Roparunner wilt spreken om ervaringen te horen.

Hebben we je belangstelling gewekt? Stuur dan een mail naar info@team126.nl en je hoort van ons!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *