Het komt nu wel echt dichtbij…

Onze starttijd is bekend, op zaterdag 4 juni om 12:50 mogen we los! Dan vertrekken we voor een mooie volle (echte) Roparun van zo’n 48 uur lopen, fietsen, ondersteunen en af en toe een klein beetje slapen. Als je dat maar lang genoeg volhoudt en netjes de route volgt, kom je ‘vanzelf’ op maandag rond 13:30 in Rotterdam.

We starten zoals gebruikelijk met twee korte etappes. Dan kunnen beide bussen even lekker op gang komen en hopen we onderweg minder last te hebben van andere teams die op ‘onze’ wisselplekken staan. Dit jaar blijven we volledig in Nederland en starten we vanaf het evenemententerrein vliegveld Twenthe. Eerst naar het noorden via Coevorden naar Ter Apel en het noordelijkste punt van de route, Oude Pekela. Vanaf daar terug naar het zuiden om vanaf Almelo de oude vertrouwde route weer op te pakken.

Helaas hebben we wat teamwisselingen ondergaan de laatste tijd. Stefan de Gier en Ed Mense moeten deze editie aan zich voorbij laten gaan, waardoor Nathalie Warmenhoven doorschuift naar de loperspositie, Arne Hückelheim ons komt versterken als fietser en de ervaren rot Rob Kocks in de ondersteuning meegaat. Een beetje uitdaging hoort bij de Roparun en zo gaat het toch weer goedkomen allemaal.

We hebben er in ieder geval zin in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *