Kort verslag routeverkenning

Zo, we zijn weer een beetje bekomen van een geslaagde routeverkenning!

Zaterdagmorgen vertrokken we ( Emo, Muriel, Lisette, Margo, Hans 1 en 2) om 9.30 uit Utrecht om Karin in Amersfoort op te pikken (defecte bezem) om na een koffiestop, op onze inmiddels vaste pleisterplaats Bad Bentheim, door te blazen naar Hamburg. Waar we vanaf het nieuwe startterrein de route in kaart hebben gebracht. We zijn doorgegaan tot de stop op kilometerpunt 125 en hebben vervolgens onze hostel in Hude opgezocht.

Inmiddels had Martin zich gemeld die samen met Yvonne en de camper op weg waren naar Noorwegen en in Hude een plekje voor de eerste overnachting hadden gevonden. Martin had reeds voor ons een keuze gemaakt uit de vele horecagelegenheden van Hude (1) dus na ingecheckt te hebben in de hostel konden we aan tafel. Voor de zekerheid kregen we een aparte ruimte toegewezen, wat gezien de vele lachsalvo’s een goede beslissing was.
Kortom, gezellige avond, goeie keus Martin!

Op naar onze “bungalow”, 2 kamers met stapelbedden, maar schoon. Tot 2 uur uitstekend geslapen, totdat onze Poolse buren thuiskwamen en in ploegendienst tot een uur of 4 behoorlijk luidruchtig waren. Hebben we later goedgemaakt!

Prima ontbijtje om een uur of 8. Emo heeft even de buren gedag gezegd op minimaal hetzelfde volume, waarna de ramen snel werden gesloten. Daarna op pad om in Delmenhorst de route weer op te pikken. Het liep allemaal voorspoedig, het door Muriel bestelde zeikweer werd keurig afgeleverd en zo vorderde de dag gestaag. Totdat we rond een uur of 6 het wel mooi vonden en tot aan Zoelen de route in kaart hebben gebracht. Rest ons nog 1 stopplek te bevestigen, maar dat doen we als Emo de plekken van gisteren nog eens heeft doorgerekend.

Al met al een geslaagd weekend, dank aan alle deelnemers! (en aan Lisette en Rob voor het beschikbaar stellen van de auto’s, dat scheelt weer brandstofkosten!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *