Roparun 2018 begint bijna!!

foto van tijd tot de start van roparun 2018, 2 dagen 14 uur en wat minutenAan alle supporters, donateurs, sponsoren en iedereen die ons team en ons doel een warm hart toedraagt.

Met dit bericht willen we jullie nog een keer bedanken voor alle donaties en steun die we van en via jullie krijgen.

Als team zijn we alweer sinds november vorig jaar bezig met de voorbereidingen voor Roparun 2018. Teambijeenkomsten, oefenloopjes, fondsenwerving, routeverkenningen. We doen het allemaal graag en met veel inzet. Want niet alleen staan we weer aan de vooravond van een mooi avontuur, we weten ook waar we het voor doen. Ieder op zijn eigen manier en met zijn eigen persoonlijke motivatie.

Zo aan de vooravond begint het altijd weer enorm te kriebelen. Tassen worden ingepakt, de groepsapp draait overuren en de laatste voorbereidingen zijn in volle gang. Bussen ophalen, materiaal uit de opslag, controleren of alles nog goed werkt, eten voor 22 mensen voorbereiden etc. etc. Het is een leuke hectische tijd.

Als we vrijdagochtend in Rotterdam vertrekken zijn we er helemaal klaar voor.

Onze starttijd is vastgesteld op 16:18 op zaterdag en als onze berekeningen een beetje kloppen, worden we maandag rond 17:55 op de Binnenrotte in Rotterdam verwacht.

Zoals de laatste jaren is het ook nu weer de bedoeling dat we regelmatig updates geven over ons wel en wee onderweg. Uit ervaring weten dat we dat ook wel eens vergeten als we druk bezig zijn, maar we doen ons best. Volg je ons al op Twitter, Instagram en Facebook? Dan krijg je vanzelf onze updates binnen. En anders is dit je kans om volger te worden en te kijken waar we uithangen.

Ook op de site van de Roparun zijn we weer te volgen. Via roparunlive kun je makkelijk kijken waar we ongeveer zijn. Type in het zoekmenu ‘126’ in en je hebt ons gevonden. Nieuw is dit jaar een 60 uur durende live-uitzending op YouTube van de Roparun zelf. De uitzending begint zaterdagmorgen om 09:00 en eindigt op maandag rond 19:00. Misschien zie je ons daar wel in actie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *