Roparun blijft ook in 2022 in Nederland

Ook de komende editie van de Roparun vindt volledig plaats in Nederland en uiteraard is Team 126 van de partij.

Wat waren we in 2020 teleurgesteld dat onze geliefde Roparun niet door kon gaan. Goede hoop voor 2021, maar helaas zag dat voorjaar er ook anders uit. Gelukkig had het najaar een klein goedmakertje in petto, een halve run van zo’n 300 kilometer van Landgraaf naar Landgraaf. Fijn dat dit kon en wat was het toch weer fijn. Maar wel een beetje makkelijk met maar één slapeloze nacht…

Hoe fijn is het dan dat we komend voorjaar weer echt met Pinksteren een volledige run gaan doen. 550 echte kilometers, 2 dagen en 2 nachten doorbuffelen, je dag-nachtritme weer heerlijk overhoop en ergens dat moment dat je jezelf vervloekt dat je dit doet. Maar die voldoening als het dan toch weer gelukt is, als je je teamgenoten in de armen valt omdat je het samen toch geflikt hebt. Wat hebben we daar toch weer zin in.

Route 2022

Klik voor grotere versie

De route is dit jaar anders dan anders. Niet van Parijs of Bremen naar Rotterdam, maar vanaf evenemententerrein vliegveld Twenthe naar Rotterdam. Door de huidige situatie rondom de coronapandemie besloot de Roparun eerder om de komende editie binnen de eigen landsgrenzen te organiseren. Er wordt door de organisatie hard gewerkt aan twee routes, een noordelijke en een zuidelijke. Wij gaan voor de zuidroute, zodat we ‘langs’ onze nieuwe hoofdsponsor Tanis in Oosterhout komen.

Deze nieuwe route vraagt ook weer flink wat voorbereiding voor het routeteam. Zodra de route definitief is gaan die op pad om de route te verkennen zodat we tijdens het pinksterweekend geen verrassingen tegenkomen. Verder zijn de lopers en fietsers op hun eigen manier aan het voorbereiden en zitten er wat gezamenlijke trainingen aan te komen.

Ook de fondsenwerving komt weer op gang, met natuurlijk de verkoop van de Roparunloten. Heb je nog geen loten? Neem contact op met je favoriete teamlid, bestel je loten nu en maak kans op een van die mooie prijzen. Een donatie met een kans!
Of doe een donatie via de site van de Roparun. Alles is welkom, wij zijn overal blij mee.

Doneer nu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *