Team 126 stelt zich voor: Eugène

Ik ben Eugene Rozing, 49 jaar en getrouwd met Marianne. In ons samengesteld gezin hebben we 5 kinderen in de leeftijd van 15 t/m 21 jaar. Volle bak dus!

Het is elke dag weer een verassing en avontuur hoe deze pubers zich een weg banen door onze maatschappij. Er gebeurt altijd wel iets, geweldig.

Samen met mijn nicht Lian heb ik een woonwinkel, Rozing Wonen & Dromen in Heiloo.

Wij hebben een prachtig vak. Want het is te gek om mensen te helpen die op zoeken zijn naar een nieuwe aankleding voor hun huis en ze vervolgens zo tevreden ziet als je dit samen met je collega’s kan realiseren.

In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen voor de ontspanning, maar ook voor de drive. Heerlijk om zondagochtend door de duinen en langs het strand je hoofd weer even leeg te maken en jezelf weer op te laden.

Naast het hardlopen speel ik 1 keer in de week een potje zaalvoetbal met m’n leeftijdsgenoten. Naast het voetbal is de nazit hierbij erg belangrijk en nuttig. Tevens ben ik coach van m’n zoon bij zijn zaalvoetbalteam. Ik vind het fantastisch om te zien hoe deze fanatieke binken wekelijks de strijd aangaan in de competitie.

In Team 126 ben ik loper en vind ik het geweldig dat ik mee mag doen met de Roparun.

Naast de sportieve prestatie is het doel waar we het voor doen natuurlijk heel belangrijk. Samen met je team een prestatie neerzetten om deze slopende ziekte de wereld uit te helpen. Als je daar je steentje aan bij kan dragen is dat natuurlijk fantastisch.

IK HEB ER ZIN IN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *