Team 126 stelt zich voor: Natasja

Natasja van der VeldenMijn naam is Natasja van der Velden en ik ben momenteel nog 49 jaar oud, maar als ik deelneem aan de Roparun 2020 heb ik inmiddels Sarah gezien en ben dan gewoon een vijftiger!
Ik ben getrouwd en we hebben samen 4 prachtige kinderen. Ik verzorg momenteel de boekhouding van ons eigen bedrijf. Wij exporteren o.a. bloemenbollen de hele wereld over.

De kinderen zijn inmiddels al wat groter en dat geeft ons even weer iets meer ruimte om ons ‘eigen leventje’, in hoeverre je het over een eigen leventje kunt hebben, op te pakken.
Zo ook de mogelijkheid om bij te kunnen dragen aan een ontzettend goed doel. Dit goede doel creëert voor mij persoonlijk een win win situatie….. Een sportieve prestatie leveren en daarmee mij een enorme uitdaging verschaffen aan de ene kant en aan de andere kant met de donaties dat het team binnenhaalt, heel veel andere mensen blij maken die het oh zo nodig hebben!

Spannend wordt het nog wel, want het is nog niet helemaal zeker of ik ook daadwerkelijk actief ga hardlopen…… Ik sta immers op de reservelijst. Gelukkig heb ik in 2018 de Roparun al een keer mogen meemaken als loper. Dat was zo’n geweldige ervaring dat het wel naar meer smaakte. Dat ik nu benaderd ben voor reserveloper vind ik dan ook een hele eer. Natuurlijk hoop ik dat alle 8 lopers straks fit en fruitig aan de start verschijnen en ik puur mee ga voor “onvoorziene omstandigheden”, maar stiekem hoop ik natuurijk ook een beetje dat ik misschien toch ook ‘actief’ mag meedoen. Maar de tijd zal het leren… Uiteraard zal ik als ‘manusje van alles’ ook actief bezig zijn om het de lopers tijdens de run zo comfortabel mogelijk te maken.

Momenteel loop ik drie keer in de week 10 km. hard. Mijn basisconditie is goed….. Vorig weekend heb ik de halve marathon in Egmond aan Zee gelopen. Pittige beproeving, maar het is ook niet voor niets één van de zwaarste runs van Nederland. Met andere woorden…. ik ben lekker bezig…….. ik ga ervoor….. en heb er zin in!

Wie weet kom ik je nog wel langs de lijn of in Rotterdam tegen!
groetjes Natasja van der Velden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *